U hoeft alleen aan ons door te geven wat u niet wenst, voor de rest zorgen wij
1.Verrassingsmenu A(3 gangen) | per couvert € 34,50 |
2.Verrassingsmenu B(4 gangen) | per couvert € 40,50 |
3.Verrassingsmenu C(6 gangen) | per couvert € 54,50 |
4.Verrassingsmenu de Luxe(7 gangen) | per couvert € 62,50 |
5. ”Oriëntal Surf & Turf” menu per couvert € 41,50
(4 gangen)
* Plakjes ossenhaas op een bedje van sla met Japanse dressing.
* Gestoomde gamba’s gevuld met knoflook.
* Spies met ossenhaas overgoten met zwarte pepersaus.
* Ti-Pan gamba’s in licht gekruide saus met knapperige seizoengroenten.
6. ”Kantonees” menu per couvert € 40,50
(4 gangen) (Minimaal twee couverts)
* Cha Siu, roodbruin geroosterd varkenshaas, lichtjes bestreken met honing.
* Lichtgebonden soep gevuld met zeevruchten.
* Ha Kau & Siu Mai, twee verschillende gestoomde pasteitjes, rijstflensjes met gamba & deegflensjes met gehakt.
* Ti-Pan Ha, gepelde gamba’s geserveerd op een hete braadslede, in een pittige tomatensaus. & Tau Si Ma Pao, botermalse ossenhaas, geserveerd in gekruide sojabonensaus.
7. ”Szechuanees” menu per couvert € 40,50
(4 gangen) (Minimaal twee couverts)
* Droog gebakken gepelde gamba’s met kruiden van de chef en verse peper.
* Suun La Thong, een rijk gevulde soep, pikant gepeperd met een scheutje rijstazijn.
* Gebakken zeeduivelfilet, overgoten met een smaakvolle sojabonensaus.
* Varkensvlees uit de wok in pittige Szechuan saus & Malse ossenhaas in zwarte pepersaus van de chef.
8. ”Peking Duck” menu per couvert € 40,50
(4 gangen) (Minimaal twee couverts)
Uit de originele Min-Lo oven toveren wij voor u een op bijzondere wijze geroosterde Pekingeend. Bij deze bereidingswijze komt de eend niet in contact met de oven, hangend wordt het vel rondom heerlijk krokant.
De Pekingeend wordt aan tafel getrancheerd, gevouwen in een rijstflensje met knapperige komkommer, sla en lente-uitjes. Daarna gaat de eend terug naar de keuken, om verder gebruikt te worden voor nog drie gangen. Hét menu voor de Pekingeend liefhebber!
9. ”Chinees fondue” menu per couvert € 40,50
(Minimaal twee couverts)
Een schitterende manier om kennis te maken met de gezondste eetwijze uit het Verre Oosten, Oriëntaals fonduen. U kunt al het rauwe vlees, vis en groenten koken in een heerlijke vetarme bouillon. Hierbij worden diverse sausjes geserveerd.
Vooraf serveren wij u rijstflensjes met Pekingeend, daarna kunt u genieten van de volgende ingrediënten; gepelde gamba's, ossenhaas, varkensvlees, kipfilet, zalmfilet, tongfilet, broccoli, peultjes, tofu, mihoen.
Voorgerechten | |
10. Sashimi duo van zalm & tonijn.(koud) | € 15,95 |
11. Tataki tonijn met wasabi flavours en wasabi mayo.(koud) | € 15,95 |
12.Plakjes ossenhaas op een bedje van sla met Japanse dressing.(koud) | € 13,75 |
14.Rijstflensjes met Pekingeend, sla, komkommer,lente-ui enheerlijk sausje.(koud) | € 10,75 |
15.Heerlijke saté van ossenhaas, overgoten met zwarte pepersaus. | € 11,95 |
16.Drietal gestoomde oesters met sojabonensaus. | € 16,75 |
18.Gestoomde Sint Jakobsschelpen afgeblust met sojasaus. | € 14,95 |
19.Zeeduivelfilet geserveerd in een fijne kerrie roomsaus. | € 12,75 |
20.Pangsit Goreng, dunne deegflensjes, gevuld met een mix vankip&gamba’s, krokant gebakken. | € 8,95 |
21.Tweetal huisgemaakte mini loempia’s. | € 8,95 |
22.Ha Kau & Siu Mai (bereidingstijd duurt iets langer)Twee verschillende gestoomde pasteitjes,rijstflensjes met gamba & deegflensjes met gehakt. | € 11,50 |
23.Super king gamba gevuld met knoflook & gestoomd. | € 19,75 |
24.Gepelde gamba's, droog gewokt met vijftal kruiden en verse peper. | € 13,95 |
25.Tin Kee Lok, gebakken kikkerbillen in chillisaus met verse pepertjes. | € 13,95 |
26.Chuk Chauw,reepjes aardappel vormen een krokant vogelnestje,gevuld met gamba's, Sint Jacobsschelpen en tongfilet. | € 15,95 |
27.Dim Sum (gebakken)Een smaakpalet van een viertal krokant gebakken hapjesgeserveerd met een lichtpikante saus. | € 12,95 |
30.Cha Siu, geroosterd varkenshaas, lichtjes bestreken met honing. | € 9,50 |
93. Eend flensjes schotel: | € 36,50 |
Soepen | |
35.Thaise Tom Kha Kai soep, kipfilet, taugé en koriander. | € 8,50 |
36.Sui Kau Thong, een klassieke soep uit de oosterse keuken, deegkussentjesgevuld met gamba’s in een heldere bouillon. | € 11,50 |
37.Een geurige kerriesoep afgemaakt met een scheutje room. | € 9,50 |
38.Wan Than Thong, een klassieke soep uit de oosterse keuken, deegkussentjes gevuldmet gehakt in een heldere bouillon. | € 9,50 |
39.Suun La Thong, een pittig gekruide groentesoep uit de Sze Chuanese keuken,een stevige en rijk gevulde soep. | € 9,75 |
40.Chinese kippensoep | € 7,50 |
41.Chinese tomatensoep | € 7,50 |
42.Haaienvinnensoep | € 7,50 |
Vis & Schaaldieren | |
50.Tarbot (bereidingstijd duurt iets langer) Op traditionele wijze gestoomde tarbot afgeblust met slaolie en op smaak gebracht met sojasaus. | € 43,50 |
57.Sze Chuan Hoi Sin Tjah,zeebanket voor de ware visliefhebber: gamba's, zeeduivel,tongfilet en Sint Jacobsschelpen met fijne kruiden en verse pepertjes.Geserveerd in een mandje van aardappel. | € 26,75 |
59.Cha Ta Ha, gepaneerde gamba’s met een krokant deegkorstje, geserveerdmet een lichtpikante saus. | € 24,75 |
60.Tzong Don Ha, pittige gamba's in heerlijke chilisaus van de chef. | € 24,75 |
61."Tzong Don" King Gamba,supergrote ongepelde gamba's uit de wok in chili roomsaus. | € 44,75 |
62.Fong Mei Ha,gamba's lichtjes gepaneerd met deegkorreltjes engeserveerd met een lichtpikante saus. | € 24,75 |
63.Ho Yau Ha, gepelde gamba's in heerlijk milde oestersaus met seizoengroenten. | € 24,75 |
Vleesgerechten | |
70.Cha Siu, geroosterd varkenshaas, lichtjes bestreken met honing. | € 24,75 |
71.For Nan,op traditionele wijze geroosterd buikspek.Heerlijk krokant. | € 26,75 |
73.Malse stukjes ossenhaas in heerlijke zwarte pepersaus. | € 27,75 |
75.Malse lamshaas, roergebakkenmet gember en lente-uitjes. | € 29,75 |
77.Chau Cha Zhei,roergebakken verse groenten met varkensvlees, ossenhaas enkipfilet in een milde saus. | € 26,75 |
78.Lams-racks met fijne kruiden uit de wok,overgoten met ketjapsaus.Geserveerd met knapperige groenten. | € 37,75 |
Vegetarische gerechten | |
79.Lo Hong Chai, een uitgebalanceerde combinatie van groenten; Chinese kool,lotuswortel, wilde paddenstoelen en bamboe scheuten. | € 23,75 |
80.Shang Hai Pak Choi, heerlijke knapperige Chinese groente in milde saus. | € 23,75 |
82. Ti-Pan tofu in licht gekruide knoflooksaus. | € 25,75 |
Gevogelte | |
84.Kip Terriyaki | € 25,75 |
85.Gepaneerde kipfilet met verse ananas in zoetzure saus. | € 25,75 |
86.Kung Pao Kai,kipfilet met fijne kruiden en cashewnoten,in een vogelnestje van aardappel. | € 25,75 |
87.Tzong Don Kai,Pittige kipfilet in chilisaus. | € 25,50 |
88.Tjau Tjing Kai, droog roergebakken kipfilet met een vijftal heerlijke kruiden. | € 25,50 |
89.Siu Ab, geroosterde pekingeend uit de Min-Lo oven, apart geserveerdmet zoete pruimensaus. | € 26,50 |
91.Tsin Tsi Ab,Pekingeend met plakjes sinaasappel in heerlijke saus. | € 30,50 |
92.Chao San Si,Fijn gesneden reepjes kipfilet, eend en varkensvlees,droog roergebakken in de wok. | € 27,50 |
Ti-Pan gerechtenTi-Pan betekent "ijzeren plaat", een oude oosterse bereidingsvorm, die uw gerecht "spettervers" op tafel zet. De saus en kruiden "branden" op een gloeiend hete gietijzeren braadslede. Hierna wordt het gerecht onmiddellijk geserveerd. Onze Ti-Pan gerechten zijn sfeervol en smaakvol. Bij de Ti-Pan gerechten 1 t/m 8 kunt u kiezen uit 1 van de onderstaande sauzen: A: Rode lichtpikante saus B: Peking saus (mild en zoetig) C: Sie Tjap saus (gekruid met soja boontjes) D: Sa Cha saus (knoflook met cashewnoten) E: Szechuan saus (zeer pittig met rijstazijn) | |
T1.Ti-Pan ossenhaas met seizoengroenten | € 29,75 |
T2.Ti-Pan kipfilet met seizoengroenten | € 25,75 |
T4.Ti-Pan San Yoek,combinatie van kipfilet, ossenhaas en varkensvlees | € 26,75 |
T5.Ti-Pan kikkerbillen met seizoengroenten | € 27,75 |
T6.Ti-Pan gepelde gamba's met seizoengroenten | € 26,75 |
T7.Ti-Pantongfilet met seizoengroenten | € 26,75 |
T8.Ti-Pan zeebanket,met gamba's, tongfilet, zeeduivel en Sint Jacobs | € 29,75 |
T9.Ti-Pan For Yoek,Babi Pangang met ketjapsaus | € 26,75 |
T11.Ti-Panzalmfilet, overgoten met eenverrukkelijke chilisaus | € 26,75 |
Bijgerechten, extra te bestellen: | |
303. nasi | € 4,95 |
304. bami | € 4,95 |
305. witte rijst | € 3,95 |
306. mihoen | € 6,95 |
307. Chinese bami | € 6,95 |
308. gebakken banaan (3 stuks) | € 6,50 |
600. gewokte seizoensgroente | € 6,50 |
601. Atjar | € 4,50 |
602. Satésaus | € 3,75 |
603. kipsaté in pindasaus (1 stokje) | € 5,50 |
*300. Kroepoek | € 3,70 |
*301. Cassave | € 3,90 |
Chinees Indische gerechten | |
101.Nasi of bami met saté van kipfilet | € 21,50 |
103.Nasi of bami Rames Speciaal | € 22,50 |
104.Babi Pangang | € 21,75 |
105.Koe Loe Yuk | € 21,75 |
108.Kipfilet in kerriesaus | € 21,50 |
109.Kipfilet in ketjapsaus | € 21,50 |
110.Foe Young Hai | € 21,50 |
111.Tjap Tjoy | € 21,50 |
130.Loempia | € 13,50 |
120. Combinatie Menu € 24,00
Babi Pangang en saté met 1 van de onderstaande gerechten:
A. Foe Young Hai C. Gepaneerde gamba's E. Koe Loe Yuk
B. Tjap Tjoy D. Kip Kerrie
121. Indische Rijsttafel (minimaal 2 couverts) per couvert € 27,95
-Sate Kipfilet -Foe Young Hai -Babi Pangang -Pinda's
-Gado Gado -Pisang Goreng -Ajam Ketjap -Atjar
-Dagins Smoor (stoofvlees) -Stoofkool -Stoofboontjes
122. Chinese Rijsttafel (minimaal 2 couverts) per couvert € 27,95
-Kip Kerrie -Babi Pangang -Tjap Tjoy -Babi Ketjap
-Foe Young Hai -Koe Loe Yuk -Saté kipfilet
99.Nasi, bami, witte rijst of friet met 1 van de onderstaande gerechten:
A. Babi Pangang C. Kroket E. Saté
B. Koe Loe Yuk D. Frikandel F. Kippenbout
-Coupe Caramel
-Chocolade Fantasie
-Affogato, vanille-ijs en espresso
-Aardbei & Meringue, aardbeien, meringue, vanille ijs
-Nougatine ijstaart
-Spekkoek, vanille ijs
-Moelleux, choco cake gevuld met vloeibare chocolade
-Banana Royal
-Dame Blanche
-Dronken Sultan, vanille ijs met boerenjongens
-Vanille ijs met advocaat
-Kinderijs
-Scroppino
Wij zijn 24, 25 én 26 december geopend vanaf 15:30 tot 22:00.
A la carte eten is ook mogelijk.